Δελτίο Τύπου για τη συμμετοχή του Φορέα μας στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics "Λουτράκι 2022"

Δελτίο Τύπου
 
Συμμετοχή του Φορέα μας στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics "Λουτράκι 2022"
 

Μετά το πέρας των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics "Λουτράκι 2022", η Πρόεδρος, κ. Ράνια Λιακοπούλου, υποδέχθηκε τους αθλητές μας και τους ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους όλων μας που εκπροσώπησαν το Φορέα μας. Θέλουμε να συγχαρούμε ονομαστικά: Γκιώνης Θανάσης, Δαχλύθρα Μαρία, Κυλαντωνίδης Γιάννης, Κυριαζής Γιάννης, Κούτρη Δέσποινα, Μαντζουκόπουλος Γιάννης, Μπουλιώνης Φίλιππος, Ξανθόπουλος Χαράλαμπος, Παπουτσής Γιάννης, Τοπούζας Χρήστος και Τσορλίνη Δανάη.

Ευχαριστούμε θερμά την αρχηγό της ομάδας, κ. Έλενα Δισλή και τους προπονητές των δύο ομάδων του Φορέα μας που συμμετείχαν, την κ. Ευαγγελία Πετρίδου και τον κ. Γιώργο Ζαχαρέγκα στην καλαθοσφαίριση, καθώς και τον κ. Δημήτρη Νικολαϊδη στην κολύμβηση. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για την οργάνωση και το συντονισμό την κ. Σοφία Συναρέλλη.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Άρτεμις Βασιλακοπούλου, Εθνική Διευθύντρια των Special Olympics
και τον κ. Βασίλη Κασιμάτη, Διευθυντή Αθλημάτων και Αναπτυξιακού Προγράμματος των Special Olympics Hellas.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μία φορά τους χορηγούς των δύο ομάδων μας και συγκεκριμένα, την Cap Sport, το Mikel Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης – Protypo Cafe Ε.Ε.
και τη φίλη του Φορέα μας, κα. Κατερίνα Κόλλια.

Ήταν τιμή μας, ως φορέας, να συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη δημιουργία μιας κοινωνίας συμπερίληψης και προσφέρει στα άτομα με αναπηρία ίσες ευκαιρίες συμμετοχής.  Ο φορέας μας στέκεται πάντα αρωγός τέτοιων αξιέπαινων πρωτοβουλιών, οι οποίες αφενός προωθούν την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία και αφετέρου θέτουν τα θεμέλια για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

 

Η συμμετοχή των αθλητών του Κέντρου Α.με.Α «Ο ΣΩΤΗΡ» στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics "Λουτράκι 2022":

Κολύμβηση:
Μαρία Δαχλύθρα: 2η θέση 25m ελεύθερο
Γιάννης Κυλαντωνίδης: 6η θέση στο Α’ γκρουπ δυναμικότητας 50m ελεύθερο
Γιάννης Παπουτσής: 3η θέση 25m ελεύθερο
Δανάη Τσορλίνη: 2η θέση πρόσθιο 50m

 Καλαθοσφαίριση:
3η θέση στη Γ’ κατηγορία

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA