ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR 2018

                                 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR 2018                                       

    Το   Σωματείο   ΑμεΑ  Ο  «Σωτήρ»   με χαρά    σας προσκαλεί  στο πασχαλινό  bazaar  Αγάπης που   διοργανώνει  την   Παρασκευή  30, το Σάββατο 31 Μαρτίου & την  Κυριακή  1 Απριλίου  2018  σε μία από τις εκπαιδευτικές  δομές του  στο «Δέντρο της Ζωής»  Πολυκλείτου Ρέγκου 17 (Ν.Παραλία Θεσσαλονίκης).
    Σε ένα κλίμα αγάπης και θαλπωρής, θα περιμένουμε από τις 10.00 το πρωί έως τις 9.00 το  βράδυ τους συμπολίτες μας για να γνωριστούμε και να τους ενημερώσουμε για το έργο και τις δράσεις του «Σωτήρ». Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να επιλέξει δώρα για τα αγαπημένα του  πρόσωπα  ανάμεσα σε   μια   μεγάλη  ποικιλία από λαμπάδες και διαφόρων ειδών χειροτεχνήματα που με πολλή φαντασία και φροντίδα επιμελήθηκαν τα παιδιά με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του Φορέα. Παράλληλα με τις προτάσεις μας για πασχαλινά δώρα ,θα υπάρχει το απόγευμα του Σαββάτου εργαστήρι εκπαιδευτικής κουζίνας παρασκευής νηστίσιμων εδεσμάτων και εργαστήρι κατασκευής κοσμήματος για μικρούς και μεγάλους.

     Θα ήταν μεγάλη μας τιμή αν επιλέγατε να παραβρεθείτε και σε αυτή μας την εκδήλωση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer των παιδιών μας για το Πασχαλινό Bazaar μας στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=rOiRx7FlNIo&feature=youtu.be   

 

                                                                                                                                        


Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA