1ο Τεύχος του περιοδικού του φορέα μας

Το Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης και Δημιουργικής Απασχόλησης Α.με.Α "Ο ΣΩΤΗΡ" εκτύπωσε το 1ο τεύχος του τριμηνιαίου περιοδικού του  με τίτλο

"ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ". 

Το περιοδικό μας, πέραν των άλλων θεμάτων, περιλαμβάνει  μέρος των εκδηλώσεων των εξυπηρετούμενων Α.με.Α και εκπαιδευτών του φορέα μας, επιστημονικά άρθρα, θέματα της επικαιρότητας, γλυκές συνταγές, νόμους και πληροφορίες σχετικά με την ειδική εκπαίδευση και αγωγή  στην Ελλάδα. 

Το περιοδικό μας θα εκδίδεται κάθε τρεις μήνες, με την δέσμευση μας να περιλαμβάνει ολοένα και περισσότερα θέματα με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρίες. Τα  επιστημονικά άρθρα, τα θέματα της επικαιρότητας, οι δράσεις μας αλλά και θέματα επιλογής των εξυπηρετούμενων Α.με.Α μας δεν θα λείπουν από τα τεύχη μας. 

Το περιοδικό θα διανέμεται στις εγκαταστάσεις του φορέα μας, αλλά και σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης (θα ανακοινωθούν σύντομα), από όπου και μπορείτε να το προμηθευτείτε.

Το νέο μας αυτό εγχείρημα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την ευγενική στήριξη των υποστηρικτών εταιρειών που ευχαριστούμε θερμά.

Κάθε τέυχος θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του φορέα μας, αμέσως μετά την έκδοση του επόμενου τέυχους.  

Το περιοδικό επιμελούνται οι ειδικοί παιδαγωγοί του φορέα μας: κ. Καρακίτσου Ελένη, κ. Συναρέλλη Σοφία. 

 

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr