ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ MEDITERRANEAN COSMOS ΣΤΙΣ 14/06/2014 ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ - ΝΤΙΛΕΚ ΚΟΤΣ-ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "Ο ΣΩΤΗΡ"  σας προσκαλεί στην ANOIXTH ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ που διοργανώνει  με τη στήριξη και ευγενική χορηγία του MEDITERRANEAN COSMOS,   στο ανοιχτό αμφιθέατρο του εμπορικού κέντρου MEDITERRANEAN COSMOS το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 και ώρα 08:30 μ.μ.

            Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα τμήματα των ΑμεΑ Ψυχοκινητικής, δραματοθεραπείας, μουσικοθεραπείας, παραδοσιακών χορών καθώς και η χορωδία του Κέντρου. Παιδιά και εκπαιδευτές μέσα από τα τραγούδια και τις χορογραφίες που θα παρουσιάσουν θα προσπαθήσουν να μας εισαγάγουν  στο κλίμα αισιοδοξίας, χαράς και ανεμελιάς που συμβολίζει για όλους μας το καλοκαίρι.

Την προσπάθεια αυτή των παιδιών θα υποστηρίξουν με τη συμμετοχή τους οι γνωστοί καλλιτέχνες Αρετή Κετιμέ, Ντιλέκ Κοτς, Πέτρος Παπαεμμανουήλ συνοδευόμενοι από διακεκριμένους μουσικούς, οι τραγουδιστές Μαρία Νούτσου και Λάσχος Αποστόλης, η επαγγελματική ομάδα χορού Pas.par.tu και η σχολή χορού έκφρασης Πριγγοπούλου Βασιλική.

Θα διατίθενται κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης ποσού μόνον 5,00 ευρώ προς ενίσχυση της φιλανθρωπικής δράσης του φορέα για τη συνέχιση της εκπαίδευσης και κατάρτισης των 240 Α.με.Α που περιθάλπουμε, αλλά και για τη στήριξη των άπορων οικογενειών Α.με.Α.

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

 

 

Γ. Λιακόπουλος

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr