ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ

 

Δελτίο Τύπου

Το τριήμερο των Χριστουγγενιάτικων εκδηλώσεων του φορέα μας τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες συμπολίτες μας. Οι εκπαιδευτές και τα παιδιά του Κέντρου μας, πρόσφεραν ένα υπέροχο εορταστικό τριήμερο, σε Χριστουγεννιάτικο και χαρμόσυνο κλίμα. Η χορωδία του Ι. Ν. Αναλήψεως, η σχολή θεάτρου Βασίλης Διαμαντόπουλος, η εταιρεία Ψυχολογία και Τέχνη, το Photoglobe Seminars  μας τίμησαν  και σε αυτές τις εκδηλώσεις μας.

Στην ημερίδα μας "ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" παραβρέθηκαν ο κ. Νικόλσκυ Δημήτριος, Στέλεχος της Διεύθυνσης Προστασίας Α.με.Α, Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες, ο κ. Λυμβαίος Ιωάννης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρίες, η κα. Ζαφειροπούλου Φωτεινή, Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ, Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της ΕΣΑΜΕΑ και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, Πρόεδρος της ΕΕΠΑΑ Θεσσαλονίκης, ο κ. Αηδονόπουλος Χάρης, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η συμμετοχή του κόσμου στις εργασίες της ημερίδας ήταν ιδιαίτερα σημαντική. 

Ο Πρόεδρος  κ. Λιακόπουλος Γεώργιος και η Διοίκηση του φορέα ευχαριστούμε θερμά όλους για τη στήριξη και την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας και ευχόμαστε Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2015. 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA