ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 8ο ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ WORLD OF DIFFERENCE ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ VODAFONE


 

Το Κέντρο Α.με.Α "Ο ΣΩΤΗΡ" καλοσορίζει τον Στράτο Τσιρώνη στο Πρόγραμμα World of Difference.

 

Το Ίδρυμα Vodafone καλωσορίζει 15 νέους στον  8ο Κύκλο του Προγράμματος World of Difference.

 

Για 8η συνεχή χρονιά, το Πρόγραμμα WorldofDifference του Ιδρύματος Vodafone δίνει την ευκαιρία σε νέους να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους. Το Πρόγραμμα, φέτος, μεγάλωσε αυξάνοντας τις θέσεις απασχόλησης σε 15 από 10, για τις οποίες το Ίδρυμα Vodafone θα καλύψει μισθό και εργοδοτικές εισφορές.

 

Μετά από εκατοντάδες αιτήσεις συμμετοχών, το Ίδρυμα Vodafone μέσω του Προγράμματος World of Difference καλωσορίζει 15 νέους ανθρώπους που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά στο οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, στην πρόσβαση στη γνώση και την εκπαίδευση, στη δημιουργία ίσων ευκαιριών για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και, τέλος, στην υγεία και την υπογεννητικότητα.

 Η Ρούλη Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Ως Ίδρυμα Vodafone, εστιάζουμε τις δράσεις μας στην ενίσχυση της πρόσβασης στην υγεία και την εκπαίδευση, στην ενδυνάμωση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και στην αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών κρίσεων. Κάθε χρόνο, μέσα από το Πρόγραμμα World of Difference, μπορούμε και υποστηρίζουμε δράσεις σε όλους αυτούς τους τομείς, με τους νικητές να φέρνουν την αλλαγή σε ένα μεγάλο εύρος κοινωνικών ομάδων, ενώ ταυτόχρονα να συμβάλουν με το έργο τους στη βιωσιμότητα των ίδιων των οργανισμών. Καλωσορίζουμε τους 15 νέους του 8ου Κύκλου του Προγράμματος World of Difference, οι οποίοι θα προσφέρουν με τις ιδέες, τις γνώσεις και το όραμά τους στο κοινό καλό».

Το Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης και Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες, Ο Σωτήρ, θα “φιλοξενήσει” το όνειρο του Στράτου Τσιρώνη να εκπαιδεύσει άτομα με αναπηρία στη χρήση Η/Υ για να ανοίξουν “νέες πόρτες” στη ζωή τους, μέσα από τα οφέλη της τεχνολογίας για όλους τους ανθρώπους. 


Η διοίκηση του Κέντρου, το προσωπικό και οι εξυπηρετούμενοι δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τον Στράτο Τσιρώνη και ευχαριστούν θερμά το Ίδρυμα Vodafone για την στήριξη των δράσεων του φορέα. 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως καλή δύναμη στο τόσο σπουδαίο και δημιουργικό έργο που κλήθηκαν να αναλάβουν. 

 

Σχετικά με το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα

Εδώ και 25 χρόνια, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και τη φράση “Connecting for Good” να συνοψίζει τη φιλοσοφία του, το Ίδρυμα Vodafone συνδέει την κοινωνική συνεισφορά της Vodafone με τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών. Στην Ελλάδα, το Ίδρυμα Vodafone δραστηριοποιείται από το 2002, υποστηρίζοντας δράσεις και προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, με έμφαση στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνίας. Στα 15 χρόνια δραστηριοποίησής του, έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 70 φορείς και οργανισμούς, ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει ωφελήσει περισσότερους από 754.000 πολίτες. Τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο, είναι: το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone, τα Εργαστήρια STEMpowering Youth στην περιφέρεια, το Επίκεντρο της ActionAid, τα Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, τα προγράμματα Instant Network & Instant Classroom για την υποστήριξη ανθρωπιστικών κρίσεων και το πρόγραμμα World of Difference. Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook - https://www.facebook.com/VodafoneFoundationGreece/  

Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCwr8dnMx6wYk5Q9I3JBf45Q 

Instagram - https://www.instagram.com/vodafonefoundationgreece/?hl=en 

 

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA