ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡ. ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ

Το Σάββατο 21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του τμήματος παιδαγωγικών και ειδικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης στο αμφιθέατρο Μέγας Αλέξανδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ επί της Τσιμισκή 14.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν οι συνδημιουργίες των φοιτητών με τις δομές της πρακτικής τους άσκησης. Το Κέντρο μας απασχολεί, μεταξύ άλλων, 6 ασκούμενους από το ως άνω τμήμα και  συμμετείχε στην ημερίδα με την παρουσίαση δύο εργασιών. Η πρώτη είχε θέμα την «Δημιουργία εικαστικών έργων» και η δεύτερη την «Ενίσχυση δεξιοτήτων παιχνιδιού».

Στην ημερίδα έδωσαν το παρόν ο αναπληρωτής Διευθυντής του Κέντρου κος Τσαβαλάκογλου Αθανάσιος και η υπεύθυνη πρακτικής άσκησης κα Λεπτοκαρίδου Ελισάβετ, η οποία παρουσίασε  τις δράσεις του Κέντρου ΑμΕΑ «ΣΩΤΗΡ» και παράλληλα τόνισε το σημαντικό έργο που επιτελεί στον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Ο φορέας μας στηρίζει πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες και συγχαίρει θερμά τους τον Διευθυντή κ. Κονταξάκη  και τους καθηγητές του Μητοπολιτικού Κολλεγίου.

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA