ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΥΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 10/02/2015, ημέρα Τρίτη, με απόλυτη επιτυχία Εσπερίδα που διοργάνωσε η Διευθύντρια του 2θέσιου Νηπιαγωγείου Χρυσαυγής Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων με θέμα: «Συμβουλευτική και στήριξη γονέων παιδιών τυπικής ανάπτυξης Νηπιαγωγείου».

Ομιλήτρια με βιωματική μέθοδο ήταν η Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Αποκατάστασης Α.με.Α «Ο ΣΩΤΗΡ» κα Λιακοπούλου Ράνια- Λογοθεραπεύτρια και Οικογενειακή Θεραπεύτρια.  Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των φιλανθρωπικών προσπαθειών που καταβάλλει το Κέντρο Αποκατάστασης Α.με.Α «Ο ΣΩΤΗΡ» αφενός μεν ως προς την εκπαίδευση των παιδιών ειδικών ομάδων της περιοχής του Δήμου Λαγκαδά και την παροχή υλικών ενισχύσεων σε άπορες οικογένειες και αφετέρου στην υποβοήθηση κυρίως νέων μητέρων για την καλύτερη ενημέρωση τους προς αντιμετώπιση των διάφορων συμπεριφορικών θεμάτων σχετικά με τα παιδιά τους και τη βελτίωση των ενδοοικογενειακών και γενικότερων διαπροσωπικών σχέσεων.

Την Ημερίδα παρακολούθησαν οι γονείς παιδιών του 2θέσιου Νηπιαγωγείου και όχι μόνον.

 

 

Εκ της διοικήσεως

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA