ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΑ Ο ΣΩΤΗΡ Πρόγραμματα Εθελοντισμού του ΣΩΤΗΡ

 ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΑ Ο ΣΩΤΗΡ

  Πρόγραμματα Εθελοντισμού  του ΣΩΤΗΡ

Αγαπητοί  φίλοι,

Σας προσκαλούμε να έλθετε και εσείς στην μεγάλη παρέα των εθελοντών του Σωτήρα και να συν-δημιουργήσουμε υποστηρίζοντας εθελοντικά το Φορέα μας ως Σώμα Εθελοντών  του Σωτήρα.

Ο στόχος μας είναι μέσα από τις δράσεις μιας ομάδας εμπνευσμένων και ενθουσιωδών εθελοντών, να γνωστοποιήσουμε το έργο και την φιλοσοφία του Σωτήρα και να στηρίξουμε την ευάλωτη κοινωνική ομάδα την οποία υπηρετούμε.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, ανάλογα με τις γνώσεις, τα προσόντα, αλλά και τον χρόνο που διαθέτετε, μπορείτε να προσφέρετε:

  • στα εργαστήρια (είδη δώρων,κοσμήματος, εστίασης και κήπου) προσφέροντας υλικά, χρόνο και δημιουργικές ιδέες για την παραγωγή των προϊόντων των εργαστηρίων του Σωτήρ που πωλούνται για να υποστηρίξουν τη λειτουργία μας,αλλά και σε υποστηρικτικά τμήματα (ραδιοφώνου,φωτογραφίας, κ.α.) προσφέροντας εξειδικευμένη υποστήριξη από την εμπειρία σας.
  • συμμετέχοντας στις δραστηριότητες του Σαββάτου, σε δράσεις για την προβολή του έργου του Σωτήρα, σε εκδηλώσεις, σε εορταστικά bazaar κ.α

 

Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Σώματος των Εθελοντών του Σωτήρα, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα εθελοντισμού με στόχο να εκπαιδεύουμε, να συντονίζουμε και να υποστηρίζουμε τους εθελοντές μας ώστε όλοι μαζί να μοιραστούμε τα δώρα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Πιστεύουμε ότι μέσα από την ενεργό συμμετοχή σας θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις ικανότητες σας για το καλό της ευάλωτης κοινωνικής ομάδας την οποία υπηρετούμε, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα ώστε να τοποθετηθεί ακόμα ένα λιθαράκι στην κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:Υπεύθυνη Προγράμματος ΕθελοντισμούEλένη Καρακίτσου στο kentroameasotir@gmail.comή στο 2310820455 & 2310820655. 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA