ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΑ "Ο ΣΩΤΗΡ"

 

 

Εντυπωσιακή και παράλληλα συγκινητική, ήταν η ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων στο κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Α.με.Α "Σωτήρ", την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στο Les Zazous.

Περισσότερα από 1.000 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση με τον τίτλο «THE MUSIC CHARITY», σκορπίζοντας χαρά και χαμόγελα στα 248 παιδιά που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες του Κέντρου. Όλα τα έσοδα από την εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση διατέθηκαν στο Κέντρο, προκειμένου να ενισχυθεί το ταμείο του και να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο οι παροχές προς τα παιδιά με αναπηρίες.

Άνθρωποι όλων των κοινωνικών στρωμάτων ενίσχυσαν με τη παρουσία τους το έργο του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου, ξεδιπλώνοντας μία «βεντάλια αγάπης» και ανοίγοντας μία τεράστια «αγκαλιά» στα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνίας αλλά και απλοί συνάνθρωποι ήταν παρόντες στην εκδήλωση δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη τους προς τα παιδιά με αναπηρία. Στο χώρο του Les Zazous –κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης- φιλοξενήθηκε έκθεση φωτογραφίας με τα παιδιά του Κέντρου από το Photoglobe Seminars.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και με τον οβολό τους ενίσχυσαν την λειτουργία του Κέντρου. Οι δράσεις του Συλλόγου Φίλων θα συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα πάντα με έναν στόχο: περισσότερα χαμόγελα στο πρόσωπο των παιδιών με αναπηρία.

 

          

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LINK: 

http://www.thestival.gr/society/item/214002-oi-thessalonikeis-stiriksan-ton-syllogo-filon-tou-kentroy-amea-sotir

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA