Πρόγραμμα Vodafone World of Difference 2015-2016

Πρόγραμμα Vodafone World of Difference 2015-2016 

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, και φέτος το πρόγραμμα Vodafone World of Difference δίνει τη δυνατότητα σε 10 άτομα να εργαστούν συμβάλλοντας στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών. Συγκεκριμένα, θα επιλεγούν 10 υποψήφιοι που θα εργαστούν για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, για να υλοποιήσουν συγκεκριμένο έργο που θα έχουν συναποφασίσει με τον εκάστοτε οργανισμό, με σκοπό την κάλυψη καίριων αναγκών της κοινωνίας. Η Vodafone Ελλάδας θα καταβάλει στον οργανισμό το μισθό και τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε υποψηφίου, που θα επιλεγεί μέσα από τον σχετικό διαγωνισμό.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα του Ομίλου Vodafone, που υλοποιείται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο 2010 και έχει μέχρι σήμερα στηρίξει 34 νικητές, που εργάστηκαν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα ή γνωρίζετε κάποιον που ενδιαφέρεται να δηλώσει υποψηφιότητα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.vodafone.gr/worldofdifference όπου θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση. Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 11η Οκτωβρίου 2015 (έως και τα μεσάνυχτα).

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference θα δώσει και φέτος τη δυνατότητα σε 10 άτομα να εργαστούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, για να υλοποιήσουν συγκεκριμένο έργο που θα έχουν συναποφασίσει με τον εκάστοτε οργανισμό. Η Vodafone Ελλάδας θα καταβάλει το μισθό και τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε υποψηφίου που θα επιλεγεί μέσα από σχετικό διαγωνισμό.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Αριθμός επιτυχόντων : 10

Διάρκεια εργασίας: 6 μήνες

Έναρξη εργασίας: Ιανουάριος 2016

Μισθός: έως 8.000 €

Εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές: έως 2.000 €

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 14 Σεπτεμβρίου - 11 Οκτωβρίου 2015

Καθένας από τους 10 επιτυχόντες θα διατηρεί εργοδοτική σχέση με τον οργανισμό της επιλογής του, ο οποίος θα καλύπτεται από σχετική σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επισκεφθείτε το www.vodafone.gr/world-of-difference

Το Κέντρο μας σας προσκαλεί να δηλώσετε υποψηφιότητα στο πρόγραμμα Vodafone World of Difference 2015-2016, που υλοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά από τη  Vodafone.

 Για να δηλώσετε συμμετοχή με το φορέα μας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310820655 / 2310820455

Υπεύθυνο επικοινωνίας Κέντρου Α.με.Α "Ο ΣΩΤΗΡ": κος. Τσαβαλάκογλου Θάνος

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Κάθε αίτηση αξιολογείται σύμφωνα με την ανθρωπιστική και κοινωφελή της αξία, τα μετρήσιμα αποτελέσματα και το εφικτό της υλοποίησής της. Επίσης, όλες οι αιτήσεις συμμετοχής αξιολογούνται με βασικά κριτήρια τις ικανότητες, τις γνώσεις και τα τυπικά προσόντα, καθώς επίσης τη δέσμευση των υποψηφίων.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, κάθε υποψήφιος θα πρέπει να διασφαλίσει ότι:

Έχει προσδιορίσει σαφείς στόχους και μετρήσιμα αποτελέσματα του έργου που θα αναλάβει.

Καταδεικνύει τον αντίκτυπο του έργου στην κοινωνία (τοπικό, περιφερειακό ή εθνικό).

Παραθέτει συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία (π.χ. αριθμό των ατόμων που θα ωφεληθούν από το έργο).

Είναι σαφής ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιήσει το προτεινόμενο έργο, προκειμένου να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA