ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία το  πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων, ρούχων, βιβλίων κλπ. σε άπορες οικογένειες Α.με.Α που περιθάλπτονται από το φορέα μας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αριθμός των παιδιών  στα οποία παρέχουμε περίθαλψη αγγίζει πλέον τα διακόσια πενήντα  με διαρκώς αυξανόμενη τάση. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σημαντική  ιδιαίτερα στις μέρες μας, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλοί συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμη  και αυτών των βασικών ειδών διατροφής,ένδυσης κ.λ.π.  

Εμείς ως φορέας αναλάβαμε, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων  προς τα Άτομα με Αναπηρίες,  τη δράση της στήριξης των οικογένειων αυτών είτε με ίδια μέσα είτε με την υποστήριξη και έμπρακτη συμπαράσταση εταιρειών. Τα χαμόγελα και την ανακούφιση που  εισπράττουμε τα μεταφέρουμε εκεί που πραγματικά ανήκουν, στις εταιρείες- υποστηρικτές μας ,οι οποίες απάντησαν με χαρά και προθυμία στο καλεσμά μας σε αυτή μας την προσπάθεια. 

Τις ευχαριστούμε θερμότατα εκ μέρους των άπορων οικογενειών μας   ελπίζοντας ότι το παράδειγμά τους  θα ακολουθήσουν και άλλες  εταιρείες δίνοντας τη δυνατότητα σε ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες να νιώθουν και να βιώνουν  ότι  στον αγώνα της ζωής  δεν είναι μόνοι.

 Σας καλούμε και εσάς να στηρίξετε τη δράση μας και να προσφέρουμε τα αυτονόητα στους συνανθρώπους μας. Τελικά όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. 

 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 

 

 

 

LA FORNARETTA - ΣΟΦΟΥΛΗ

 

Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ 

Κάτω Τούμπα, Ναυπλίου 41-43

 

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA