ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ – Επέστρεψαν από την Αμερική γεμάτες μετάλλια οι αθλήτριες μας των Special Olympics 2015

         Με χρυσά και ασημένια μετάλλια επέστρεψαν οι μαθήτριες μας Κανσίζογλου Δέσποινα και Λέρα Θεοδώρα, που αγωνίσθηκαν στα αθλήματα του Μπάντμιντον και της Ρυθμικής Γυμναστικής αντίστοιχα, γεμίζοντας με αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας όχι μόνο τους συμμαθητές τους αλλά και τους απανταχού Έλληνες. Οι μαθήτριες του Κέντρου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "Ο ΣΩΤΗΡ" συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2015, που πραγματοποιήθηκαν  από τις 25 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2015 στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α.

            Θερμά συγχαρητήρια από τη Διοίκηση του Κέντρου "Ο ΣΩΤΗΡ"   στη Θεοδώρα και στη Δέσποινα και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Οι διακρίσεις των παιδιών στους αγώνες επιβραβεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά τους και όλων αυτών που τους εκπαιδεύουν. Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών που με ιδιαίτερη θέρμη στηρίζουν την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών τους.

 

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA