ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στηριξης και δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο ΣΩΤΗΡ», με αφορμή το κλείσιμο του σχολικού έτους και την έναρξη των θερινών δραστηριοτήτων του, οργανώνει με τη στήριξη και ευγενική χορηγία του MEDITERRANEANCOSMOS, εκδήλωση, με κεντρικό θέμα «καλωσόρισμα καλοκαιριού»,  στο ανοιχτό αμφιθέατρο του εμπορικού κέντρου MEDITERRANEANCOSMOS το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 και ώρα 08:30 μ.μ.

 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα τμήματα των ΑμεΑ Ψυχοκινητικής, δραματοθεραπείας, μουσικοθεραπείας, παραδοσιακών χορών καθώς και η χορωδία του Κέντρου. Παιδιά και εκπαιδευτές μέσα από τα τραγούδια και τις χορογραφίες που θα παρουσιάσουν θα προσπαθήσουν να μας εισαγάγουν  στο κλίμα αισιοδοξίας, χαράς και ανεμελιάς που συμβολίζει για όλους μας το καλοκαίρι.

Την προσπάθεια αυτή των παιδιών θα υποστηρίξουν με τη συμμετοχή τους οι γνωστοί καλλιτέχνες Αρετή Κετιμέ, Ντιλέκ Κοτς, Πέτρος Παπαεμμανουήλ συνοδευόμενοι από διακεκριμένους μουσικούς, η τραγουδίστρια Μαρία Νούτσου,  η επαγγελματική ομάδα χορού Pas.par.tu και η σχολή χορού έκφρασης Πριγγοπούλου Βασιλική.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το

 Κέντρο Αποκατάστασης ατόμων με Αναπηρίες «Ο ΣΩΤΗΡ» στα τηλέφωνα 2310820655, 2310820455, στο email  kentroameasotir@gmail.com ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.kentroameasotir.gr .

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA