ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ PHOTOGLOBE SEMINARS

Το Photoglobe Seminars πραγματοποίησε καλλιτεχνική φωτογράφηση των δράσεων και των έργων των παιδιών του Κέντρου μας, σε συνεργασία με το Δ.Σ. και την  Πρόεδρο του Συλλόγου φίλων του Κέντρου μας κ. Σταμούλη Κατερίνα .

Τα έργα θα εκτεθούν σε εκδήλωση που προγραμματίζει ο Σύλλογος Φίλων εντός του Νοεμβρίου 2014. Η φωτογράφηση έγινε κατά τη διάρκεια υλοποίησης των προγραμμάτων των παιδιών και με μεγάλη προσμονή αναμένουν τα έργα. 

Ο Σύλλογος Φίλων και το Κέντρο ΑμεΑ "Ο ΣΩΤΗΡ" ευχαριστούν θερμά την υπεύθυνη του Photoglobe Seminars κα. Ελευθερίου Βάσω και τους μαθητές  της για την ευγενική τους προσφορά. 

Λίγα λόγια...

Το Photoglobe Seminars στην Βενιζέλου 23, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δημιουργήθηκε για ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας και του βίντεο.

Όταν η ανάγκη για έκφραση και επικοινωνία μέσα από την στατική και κινούμενη εικόνα γιγαντώνεται τότε οι άνθρωποι αναζητούν γνώσεις τεχνικές και καλλιτεχνικές.

Αν κάποιος ξεκινάει τώρα το ταξίδι του στην τέχνη της εικόνας και χρειάζεται ανθρώπους δίπλα του να τον βοηθήσουν και να τον καθοδηγήσουν, είμαστε εδώ για να κάνουμε τα πρώτα βήματα μαζί.

Όσοι νιώθουν την ανάγκη για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν και θέλουν έναν χώρο για να δημιουργήσουν ελεύθερα πάλι είμαστε εδώ. Με τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων τρίμηνης διάρκεια αλλά και με εξειδικευμένα τμήματα για τα διάφορα είδη φωτογραφίας καθώς και workshop.

Στα σεμινάρια φωτογραφίας και βίντεο του Photoglobe δεν έχουμε σκοπό να σας κάνουμε επαγγελματίες. Σκοπός μας είναι να περάσετε καλά, δημιουργικά και διασκεδάζοντας. Για αυτό το λόγο τα μαθήματα δεν περιορίζονται στους 4 τοίχους μιας αίθουσας αλλά εμπλουτίζονται με φωτογραφικές εξορμήσεις, εκδρομές και εκθέσεις.

Εισηγητές των σεμιναρίων είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, όπως η Βασιλική Ελευθερίου στα μαθήματα φωτογραφίας και ο Γιώργος Κουσαγιαννίδης στα μαθήματα βίντεο.

--

Βασιλική Ελευθερίου

Photoglobe Seminars, Βενιζέλου 23, 54624 Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 421115 & 6949 737942

http://seminars.photoglobe.gr/

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA