ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟ LES ZAZOUS

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου μας στην εκδήλωση στο Les Zazous. Περισσότεροι από 1200 φίλοι τίμησαν την πρώτη αυτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. 

Το Κέντρο Α.με.Α "Ο ΣΩΤΗΡ" συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων για αυτήν την καταπληκτική εκδήλωση και τους εύχεται να έχουν δύναμη να συνεχίζουν το σημαντικό αυτό έργο που με ανιδιοτέλεια και αγάπη προσφέρθηκαν να επιτελέσουν, στηρίζοντας και ενισχύοντας τα παιδιά του φορέα. 

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους καταξιωμένους μουσικούς συντελεστές, στους  εξαίρετους φωτογράφους που επιμελήθηκαν τη μοναδική έκθεση φωτογραφίας των παιδιών του Κέντρου μας, τους χορηγούς και την διοργανώτρια εταιρεία, καθώς και το bar - restaurant Les Zazous για την φιλοξένια. 

 

 

 

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA