ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 - 2015

Το Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης και Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες "Ο ΣΩΤΗΡ" ανακοινώνει την έναρξη των προγραμμάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης, ψυχαγωγίας και πρώιμης παρέμβασης για  τη νέα σχολική χρονία 2014-2015. Μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, με ποικίλα εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά, κατασκηνωτικά και θερινής διαβίωσης προγράμματα, συνεχίζουμε με νέες δραστηριότητες και προγράμματα. 

Το Κέντρο μας θα λειτουργήσει αυτή τη σχολική χρονιά τις κάτωθι εκπαιδευτικές δομές του: 

1. ΚΔΑΠ -ΜΕΑ "Ο ΣΩΤΗΡ 1" στη Θεσσαλονίκη 

2. ΚΔΑΠ- ΜΕΑ "Ο ΣΩΤΗΡ 2" στο Κολχικό Λαγκαδά

3. ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ "Ο ΣΩΤΗΡ 1" στη Θεσσαλονίκη

4. ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ "Ο ΣΩΤΗΡ 2" στη Θεσσαλονίκη

5. ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΕΗΣ "Ο ΣΩΤΗΡ 3" στη Θεσσαλονίκη

6. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ - ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

7. ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

8. ΣΥΔ- ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ "Ο ΣΩΤΗΡ 1

9. ΣΥΔ- ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ "Ο ΣΩΤΗΡ 2"

10. ΣΥΔ- ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ "Ο ΣΩΤΗΡ 3" (προετοιμασία) 

Στόχος μας είναι η υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, κατάρτιση, υποστήριξη και ψυχαγωγία των περιθαλπομένων Α.με.Α. Οι δομές του Κέντρου μας θα λειτουργούν και φέτος σε ολοήμερο πρόγραμμα, ώστε να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους περιθαλπόμενους μας και τις οικογένειες τους. 

Τα τμήματα της πρώιμης παρέμβασης σε παιδιά με αναπηρία, μαθησιακές και λοιπές δυσκολίες θα λειτουργήσουν από τις 08/09/2014. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του φορέα. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου μας ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά και καλό φθινόπωρο. 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA