Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Αθλητισμού

Τη Δευτέρα 05/10/2015, ενόψει της Πανελλήνιας Ημέρας Αθλητισμού, μία ομάδα περιθαλπομένων του Κέντρου Α.με.Α «Ο Σωτήρ», επισκέφτηκε το 3ο Γυμνάσιο Θέρμης και τα παιδιά παρουσίασαν προγράμματα αθλητισμού και παραδοσιακού χορού, καθώς  και τα μετάλλια, με τα οποία βραβεύτηκαν τα παιδιά μας στον 81ο Πανελλήνιο Κωπηλατικό Αγώνα στην Καστοριά και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Οι καθηγητές και οι μαθητές μας υποδέχτηκαν ανοίγοντας  τη γιορτή με μία τελετή έναρξης λαμπαδηδρομίας. Έπειτα οι Παραολυμπιονίκες, Κανσίζογλου Δέσποινα και Λέρα Θεοδώρα και οι Κωπηλάτες μας, Σγούρδος Αλέξανδρος και Μπουλιώνης Φίλιππος παρουσίασαν τα μετάλλιά τους και μοιράστηκαν την εμπειρία τους με τους μαθητές του Γυμνασίου. Στη συνέχεια, μία ομάδα των παιδιών μας χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και χορούς με κορδέλες. Πραγματοποιήσαμε ψυχοκινητικά παιχνίδια, καθώς επίσης και παιχνίδια με μπαλόνια και ρακέτες. Μία ακόμα δραστηριότητα ήταν το χόκεϊ με ράβδους και μπάλες.

Η θερμή υποδοχή του σχολείου επισφραγίστηκε με τα χειροποίητα γλυκά που ετοίμασαν για τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτές μας οι καθηγητές των μαθητών του 3ου Γυμνασίου, οι οποίοι όλοι μαζί στάθηκαν πολύ φιλικοί και φιλόξενοι απέναντι στα παιδιά μας και τους συνοδούς τους.

Θερμές ευχαριστίες στη Διευθύντρια κ. Γεωργία Χελιδώνη, στην καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα. Γερακίνα και σε όλους του εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Θέρμης για την πρόσκληση, την οργάνωση και τη φιλοξενία των μαθητών μας. Ευχόμαστε καλή και επιτυχημένη σχολική χρονιά τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές. 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA