Διακρίσεις μαθητών του Κέντρου μας στον 81ο Πανελλήνιο Κωπηλατικό Αγώνα στην Καστοριά

81ος Πανελλήνιος Κωπηλατικός Αγώνας – Καστοριά Ιούλιος 2015

            Για ενδέκατη χρονιά οι μαθητές του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "Ο ΣΩΤΗΡ" συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Κωπηλατικούς Αγώνες σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 18 Ιουλίου 2015 στη Λίμνη της Καστοριάς. Οι μαθητές μας, Σγούρδος Αλέξης και Μπουλιώνης Φίλιππος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, διακρίθηκαν και σε αυτούς τους αγώνες και κέρδισαν χρυσά μετάλλια. 

            Οι διακρίσεις των παιδιών στους αγώνες επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά τους και αυτό τους κάνει να συνεχίζουν. Θερμά συγχαρητήρια στον Αλέξη και στο Φίλιππο και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. 

            Θερμές ευχαριστίες στον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση των προπονητικών τους εγκαταστάσεων, στη φυσιοθεραπεύτρια του φορέα που είναι και προπονήτρια των παιδιών κα. Παπαεμμανουήλ Ιωάννα, και στους γονείς των παιδιών που με θέρμη στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών και του φορέα σε τέτοιες δράσεις. 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA