ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Camp-Arty 2019”

Δελτίο τύπου 

  Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 σπουδαία εκδήλωση με την ονομασία  “Camp-Arty 2019” που διοργάνωσε η ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ στις εγκαταστάσεις της Ε ‘ κατασκήνωσης του Αγίου Ανδρέα του Δήμου Μαραθώνα με τη συμμετοχή εκ μέρους του Φορέα μας των τμημάτων μουσικοθεραπείας, χοροθεραπείας και παραδοσιακού  χορού  και την συμμετοχή δύο ακόμη Φορέων της Αττικής.

   Τα παιδιά μας λόγω της παρουσίας τους καταχειροκροτήθηκαν από πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν την εκδήλωση. Η  Διοίκηση του Φορέα μας εκπροσωπήθηκε  από  τη Διευθύντρια και Αναπληρώτρια του Κέντρου κ.Ράνια Λιακόπουλου, η οποία απηύθυνε  και τον χαιρετισμό  και τον Προϊστάμενο και Αναπληρωτή   κ.Θάνο Τσαβαλάκογλου.

  Την πολιτική και τοπική ηγεσία εκπροσώπησαν ο Γενικός  Γραμματέας  Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γεώργιος Σταμάτης με τους συνεργάτες του  και ο Δήμαρχος  Μαραθώνα κ. Στέργιος Τσίρκας και ασφαλώς επίλεκτα μέλη της Διοίκησης της ΠΟΣΓΚΑμεΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ.Ιωάννη Μοσχολιό.

  Επίσης, επ΄ευκαιρία  ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη φορά την  ΠΟΣΓΚΑμεΑ και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Ιωάννη  Μοσχολιό και το ΔΣ για την υπέροχη φιλοξενία που προσέφεραν στα παιδιά και στους εκπαιδευτές μας στις ωραίες εγκαταστάσεις του Αγίου Ανδρέα του Δήμου Μαραθώνα.

   Με εκδηλώσεις όπως αυτή διαχέεται στην κοινωνία το μήνυμα ότι όλοι στη ζωή μπορεί να είμαστε διαφορετικοί είμαστε όμως όλοι ίσοι και ότι έχουμε τα ίδια δικαιώματα στη ζωή συμβάλλοντας έτσι  α)στη δημιουργία μιας καλύτερης  κοινωνίας, μιας  κοινωνίας αλληλεγγύης και αλληλοαποδοχής,  μιας κοινωνίας  χωρίς διακρίσεις και  δίχως αποκλεισμούς  και  β) στην αναβάθμιση του εκπολιτιστικού  επιπέδου της κοινωνίας αφού είναι γνωστόν ότι  η ευαισθητοποίηση μιας κοινωνίας απέναντι στις ευπαθείς ομάδες αποτελεί δείκτη πολιτισμού.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Εκ της διοικήσεως

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA