ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                    

Πραγματοποιήθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία η έκτη κατά σειρά καθιερωμένη γιορτή του Κέντρου Α.με.Α ο ΣΩΤΗΡ στο CLUB PACHA του Δήμου Λαγκαδά. Την εκδήλωση αυτή χαιρέτησε ο πρόεδρος του Κέντρου κ. Γεώργιος Λιακόπουλος τονίζοντας τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε και στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά ένας κοινωνικός φορέας, προκειμένου να καλύψει τα τεράστια κενά της περιοχής στην οποία επί δεκαετίες ήταν ανύπαρκτες τέτοιου είδους δομές.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν πολλά από τα παιδιά που εκπαιδεύονται στο Κέντρο μας τα οποία με την καθοδήγηση των τεσσάρων επίλεκτων μουσικοθεραπευτών μας τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια και όχι μόνον.

Με τη λήξη της εκδήλωσης, που διήρκεσε πολύ περισσότερο από τον προβλεπόμενο χρόνο μοιράστηκαν, όπως κάθε χρόνο έτσι και  φέτος, δώρα για τους μικρούς μαθητές και για τις οικογένειες τους  ποικιλία τροφίμων και κρεάτων αγορασμένα από εκλεκτά καταστήματα της περιοχής Λαγκαδά.

Την εκδήλωση αυτή τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι με τις συζύγους τους κ.κ. Βακιάνης Παντελής ιατρός, Αϊβατζίδης Παντελής ,η περιφερειακή σύμβουλος Κ.Μακεδονίας κ. Βασιλειάδου Έφη και η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γραικού Μαρία με τις φίλες τους.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν πολλοί Δημότες επαγγελματίες του Δήμου Λαγκαδά στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουν τις εκπληκτικές μελωδίες των παιδιών, τραγουδώντας μαζί τους και οι ίδιοι, επιβεβαιώνοντας  έτσι το επίπεδο της ποιότητας των παρεχόμενων από τον Σωτήρα υπηρεσιών στα παιδιά.

 

Εκ της Διοικήσεως

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA