ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ

   Tην Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 ο  Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γεώργιος Σταμάτης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις καθώς και τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Φορέα μας.

   Μία ομάδα παιδιών του τμήματος μουσικοθεραπείας του Κέντρου μας τραγούδησε κατά την υποδοχή του ένα παραδοσιακό κρητικό τραγούδι και τον κ.Γενικό ενημέρωσε με λεπτομέρειες για τα εφαρμοζόμενα προγράμματα εκπαίδευσης ανάλογα του μεγάλου πλήθους των παιδιών, ο Πρόεδρος του Φορέα κ.Γεώργιος Λιακόπουλος με τους συνεργάτες του όπως την Διευθύντρια και αναπληρώτρια κ.Ράνια Λιακόπουλου και τον Προϊστάμενο κ. Θάνο Τσαβαλάκογλου.

   Στη συνέχεια ο κ.Σταμάτης  επισκέφθηκετα εργαστήριακοσμημάτων και αγιογραφίας του Φορέα κ.λ.π. και δόθηκε η δυνατότητα επίσης να παρακολουθήσει τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται τα προγράμματα κοινωνικής ένταξης. Λίγο πριν την αναχώρηση του διαβεβαίωσε τα παιδιά και τους εκπαιδευτές ότι θα δώσει συνέντευξη στο ιντερνετικό ραδιόφωνοπου δημιούργησε το Κέντρο μας στις εγκαταστάσεις του.

   Εκ της διοικήσεως

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA