ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "MAKE A MELODY"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διαδικτυακή εκδήλωση “MAKE A MELODY”, η οποία διοργανώθηκε από το Φορέα μας σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικοθεραπείας 2020, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Νοεμβρίου, προβλήθηκε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 στο κανάλι του Κέντρου A.M.E.A. «Ο ΣΩΤΗΡ» στο YouΤube. 

Δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί λόγω της εξάπλωσης της νόσου COVID-19, η διεξαγωγή της διαδικτυακής εκδήλωσης “MAKE A MELODY” αποτέλεσε μία προσπάθεια του Φορέα μας να προσαρμοστεί στις νέες κοινωνικές συνθήκες και να μειώσει τις αποστάσεις.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Ομάδα Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας του Κέντρου Α.Μ.Ε.Α. «Ο ΣΩΤΗΡ», «Κρουστωδοί», με μουσικοθεραπευτή τον κ. Αποστόλη Λάσχο και τραγουδούν ο Γιάννης Κ., η Μαρία Δ., η Αντιγόνη Λ., ο Χρήστος Τ. και η Αθηνά Π.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Πρόεδρο του Φορέα μας, κα Ράνια Λιακοπούλου, για την αδιάκοπη εμπιστοσύνη και τη διαχρονική στήριξη στις πρωτοβουλίες που αφορούν στη Μουσικοθεραπεία.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ντόρα Ψαλτοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών, Α.Π.Θ. για τη συμμετοχή της στην εκδήλωση και την κα Νατάσσα Μποφίλιου για την ευγενική της διάθεση να στείλει διαδικτυακά το δικό της μήνυμα για τη σημασία της Μουσικοθεραπείας. 

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αποστόλη Λάσχο, Μουσικοθεραπευτή του Κέντρου μας, Μουσικοθεραπευτή ΜΑ, Μουσικολόγο/Μουσικοπαιδαγωγό ΜΑ, υποψήφιο διδάκτωρ στη Μουσικοθεραπεία στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών, Α.Π.Θ. για την επιμέλεια της διοργάνωσης και την κα Άννα Ανδρουλάκη, υπεύθυνη επικοινωνίας του Κέντρου μας, για την τεχνική επιμέλεια.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την Ηλέκτρα Π., ωφελούμενη του φορέα μας για την χαρούμενη νότα που έδωσε στην έναρξη της εκδήλωσής μας αλλά και τη φωτογραφία της αφίσας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του Φορέα μας που βοήθησε για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Μπορείτε να παρακολούθησετε την εκδήλωση πατώντας εδώ

Θεσσαλονίκη, 19/11/2020

Εκ της Διοικήσεως

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA