Δελτίο Τύπου για τον εμβολιασμό κατά του Sars-Cov2 (Covid19) στις δομές ΚΔΗΦ του φορέα μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ SARS-CoV-2 (COVID-19)

Δεδομένου ότι τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις έχουν τεθεί σε προτεραιότητα από την εθνική εκστρατεία εμβολιασμού και σε συνέχεια του μεγάλου αριθμού εμβολιασμών ωφελουμένων μας στα νοσοκομεία της πόλης της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Τρίτη 09/03/21, με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια ο εμβολιασμός ωφελουμένων στις δομές μας.

Ακολουθώντας πιστά τα ιατρικά πρωτόκολλα και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, το προσωπικό της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ προχώρησε στον εμβολιασμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο ΚΔΗΦ «Ο ΣΩΤΗΡ 3» - «Το Δέντρο της Ζωής», κατόπιν ειδικής διαμόρφωσης του χώρου.

Η Πρόεδρος, κα. Ράνια Λιακοπούλου, ήταν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και τόνισε ιδιαιτέρως την ανάγκη εμβολιασμού.

Η Διοίκηση του Φορέα, οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα. Δόμνα Μιχαηλίδου, και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της φτώχειας, κ. Γεώργιο Σταμάτη, για την ιδιαίτερη μέριμνα για την προτεραιοποίηση των εμβολιασμών των ωφελουμένων ατόμων με αναπηρία και των εργαζομένων στα ΚΔΗΦ. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για τη διενέργεια των εμβολιασμών, σε ένα πλαίσιο άψογης συνεργασίας και επαγγελματικής ευσυνειδησίας.

Θεσσαλονίκη, 09/03/2021

     

     

 

 

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA