ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με αισθήματα οδύνης και θλίψης ανακοινώνουμε το θάνατο του Γεωργίου Λιακόπουλου, ιδρυτή του Σωματείου Α.με.Α «Ο ΣΩΤΗΡ».

Ο Γεώργιος Λιακόπουλος υπήρξε εμπνευστής, οραματιστής, πρωτοπόρος και καθοδηγητής του Σωματείου Α.με.Α «Ο ΣΩΤΗΡ» από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος επί 21 συναπτά έτη. Στο διάστημα της προεδρίας του, δημιούργησε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε το Σωματείο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα άτομα με αναπηρία, δημιουργώντας δομές μέσα στην ίδια την κοινωνία, επιφέροντας με αυτό τον τρόπο το στοιχείο της αλληλοαποδοχής και καθιστώντας το Σωματείο πρότυπο κέντρο παρεχόμενων υπηρεσιών στο βορειοελλαδικό χώρο και ένα από τα σημαντικότερα της επικράτειας.

Ο Γεώργιος Λιακόπουλος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:30.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ι. Ναό των αγίων Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος και Σπυρίδωνος Θαυματουργού, της ιδιαίτερης και αγαπημένης του πατρίδας, Κουλούρας Ημαθίας, την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:30. 

Για την διευκόλυνση όσων θέλουν να παραβρεθούν στην εξόδιο ακολουθία, ο φορέας θα διαθέσει λεωφορεία. Η αναχώρηση θα γίνει στις 10:30 από το Δημοτικό χώρο στάθμευσης που βρίσκεται πλησίον του Ποσειδωνίου (έναντι Express Service). 

Σε ένδειξη τιμής και μνήμης του Προέδρου μας, ο φορέας μας κηρύσσει τριήμερο πένθος και η λειτουργία όλων των δομών μας θα ξεκινήσει ξανά την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019. 

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων εις μνήμη του Προέδρου να γίνει δωρεά στο Σωματείο Α.με.Α «Ο ΣΩΤΗΡ». 

  

Για το Σωματείο ΑΜΕΑ «Ο ΣΩΤΗΡ»

Το Δ/Σ, τα μέλη και το προσωπικό

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA