80ος Πανελλήνιος Κωπηλατικός Αγώνας - Ιωάννινα Ιούλιος 2014

Για δέκατη χρονιά οι μαθητές του  Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "Ο ΣΩΤΗΡ" συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Κωπηλατικούς Αγώνες σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 26 & 27 Ιουλίου 2014 στην Λίμνη των Ιωαννίνων. Οι μαθητές μας Σγούρδος Αλέξης και Μπουλιώνης Φίλιππος διακρίθηκαν και σε αυτούς τους αγώνες και κέρδισαν αργυρά μετάλλεια. 

Οι διακρίσεις των παιδιών στους αγώνες επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια τους και αυτό τους κάνει να συνεχίζουν. Θερμά συγχαρητήρια στον Αλέξη και στον Φίλιππο και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. 

Θερμές ευχαριστίες στον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση των προπονητικών τους εγκαταστάσεων, στην προπονήτρια των παιδιών κ. Παπαεμμανουήλ Ιωάννα, και στους γονείς των παιδιών που τόσο στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών και του φορέα σε τέτοιες δράσεις. 

 

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA