ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α.ΜΕ.Α «Ο ΣΩΤΗΡ»

Το Σωματείο Α.ΜΕ.Α «Ο ΣΩΤΗΡ» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ώρες 09:00 – 21:00, στη δομή του Φορέα «Το Δέντρο της Ζωής» επί της οδού Πολυκλείτου Ρέγκου 17. Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα  γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από την Πρόεδρο, κ. Λιακοπούλου Ράνια και θα απολαύσουμε τα κάλαντα από τους ωφελούμενους του Φορέα. 

Στο Bazaar θα διατεθούν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα είδη και διακοσμητικά  φτιαγμένα από τα προεπαγγελματικά εργαστήρια του φορέα, χριστουγεννιάτικα άνθη και φυτά, πακέτα δώρων και πολλά ακόμα προϊόντα.

Το Κέντρο Α.με.Α «Ο ΣΩΤΗΡ», σήμερα, εξυπηρετεί και εκπαιδεύει σε καθημερινή βάση περισσότερα από 250 άτομα με αναπηρία και συγκεκριμένα, με νοητική υστέρηση, σύνδρομο Down, αυτισμό και άλλες νοητικές αναπηρίες, διατηρώντας σύνολο δέκα δομές εκπαίδευσης, περίθαλψης, σίτισης και διαμονής των ωφελουμένων σε στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 2310 – 820655, Email: info@kentroameasotir , www.kentroameasotir.gr

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA