ΑΝΟΙΧΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΣΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS ΜΕ ΤΟΥΣ: ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ, ΝΤΙΛΕΚ ΚΟΤΣ, ΠΕΤΡΟ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Το Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στηριξης και δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο ΣΩΤΗΡ» σας προσκαλεί στην ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ που διοργανώνει  με τη στήριξη και ευγενική χορηγία του MEDITERRANEAN COSMOS,   στο ανοιχτό αμφιθέατρο του εμπορικού κέντρου MEDITERRANEANCOSMOS το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 και ώρα 08:30 μ.μ.

 Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα τμήματα των ΑμεΑ Ψυχοκινητικής, δραματοθεραπείας, μουσικοθεραπείας, παραδοσιακών χορών καθώς και η χορωδία του Κέντρου. Παιδιά και εκπαιδευτές μέσα από τα τραγούδια και τις χορογραφίες που θα παρουσιάσουν θα προσπαθήσουν να μας εισαγάγουν  στο κλίμα αισιοδοξίας, χαράς και ανεμελιάς που συμβολίζει για όλους μας το καλοκαίρι.

Την προσπάθεια αυτή των παιδιών θα υποστηρίξουν με τη συμμετοχή τους οι γνωστοί καλλιτέχνες Αρετή Κετιμέ, Ντιλέκ Κοτς, Πέτρος Παπαεμμανουήλ συνοδευόμενοι από διακεκριμένους μουσικούς, οι τραγουδιστές Μαρία Νούτσου και Λάσχος Αποστόλης, η επαγγελματική ομάδα χορού Pas.par.tu και η σχολή χορού έκφρασης Πριγγοπούλου Βασιλική.

Θα διατίθενται κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης προς ενίσχυση της φιλανθρωπικής δράσης του φορέα για τη συνέχιση της εκπαίδευσης και κατάρτισης των 240 Α.με.Α που περιθάλπουμε. 

Συντελεστές Κέντρου Α.με.Α "Ο ΣΩΤΗΡ"

1. Δαμάσκου Αναστασία- Ψυχολόγος , Χοροθεραπεύτρια

2. Μέγγος Χριστόδουλος- Μουσικός

3. Δούλιας Μάνος - Μουσικός

4. Τσιγιάννης Θεόδωρος- Χοράρχης

5. Δουδούγγαλα Ρένα - Γυμνάστρια, Χοροδιδάσκαλος

6. Λάσχος Απόστολος- Μουσικός 

 

           

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA