ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ MEDITERRANEAN COSMOS ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Mediterranean Cosmos οι μαθητές, οι εκπαιδευτές και οι φίλοι του Σωματείου, μας προσέφεραν όχι μόνο μια εντυπωσιακή, αλλά μαγευτική βραδιά...

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στην Ανοιχτή Φιλανθρωπική Εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "Ο ΣΩΤΗΡ".

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τις χορογραφίες των τμημάτων ψυχοκινητικής, δραματοθεραπείας και παραδοσιακών χορών, ταξίδεψαν με τις μουσικές της ορχήστρας κρουστών των παιδιών του φορέα και άκουσαν παραδοσιακά τραγούδια από από την χορωδία μας. Την εκδήλωση μας παρουσίασε η Διευθύντρια του φορέα κα. Ράνια Λιακοπούλου. 

Στην εκδήλωση απολαύσαμε και το τραγούδι "Ξημέρωμα Γενάρη" σε στίχους της μαθήτριας μας Μαριάνας Ζαφειρίου και σε σύνθεση του μουσικοθεραπευτή μας Λάσχου Αποστόλη. 

Θερμές ευχαριστίες στους συντελεστές της εκδήλωσης: Δαμάσκου Νατάσσα (Χοροθεραπεύτρια), Μέγγος Χριστόδουλος (Μουσικός) , Δούλιας Μάνος (Μουσικός), Δουδούγκαλα Ρένα (Χοροδιδάσκαλος), Τσιγιάννης Θεόδωρος( χοράρχης), Λάσχος Αποστόλης (μουσικός) και σε όλους τους εκπαιδευτές του φορέα μας για το μεράκι και την στήριξη για την εκδήλωση αυτή.  

Την προσπάθεια των παιδιών μας πλαισίωσαν η ομάδα χορού έκφρασης Βασιλική Πριγγοπούλου, η καλλιτέχνης Μαρία Νούτσου και οι γνωστοί καλλιτέχνες ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ, ΝΤΙΛΕΚ ΚΟΤΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ με εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής ΝΔ,  κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Πρόεδρος του φορέα, κ . Λιακόπουλος Γεώργιος, η Πρόεδρος του συλλόγου φίλων του φορέα, κα. Σταμούλη Κατερίνα και η Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ και Πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΕΠΑΑ Θεσσαλονίκης, κα. Ζαφειροπούλου Φωτεινή. 

Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την παρουσία και τη στήριξη τους με την υπόσχεση μας και για άλλες τέτοιες εκδηλώσεις..

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA