ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ORAMA BYKENTROAMEASOTIR

Μέσα σε ένα πολύ ζεστό και μοναδικά χαρούμενο κλίμα τελέστηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός της  Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ένταξης Ατόμων με Αναπηρίες “ORAMA BY KENTROAMEASOTIR” την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 παρουσία του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Φιλόθεου. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ήταν μαζί μας και αγκάλιασαν την προσπάθεια των παιδιών μας.

 

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, Συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Δημήτρης Κούβελας, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, η κ. Μελίνα Μαρία Δερμεντζοπούλου, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΠΚΜ, η κ. Όλια Βασιλάκη- Καρόζη, Περιφερειακή Σύμβουλος της ΠΚΜ, ο κ. Παντελής Καζαντζίδης, Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών του Δήμου Θεσσαλονίκης, η κ. Θεοδώρα Λειψιστινού, Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας, Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Θεσσαλονίκης, η κ. Χριστίνα Αλίρη, Αντιδήμαρχος Διοικητικής Αναδιάρθρωσης του Δήμου Ωραιοκάστρου, η κ. Φωτεινή Ζαφειροπούλου, Γενική Γραμματέας της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, ο κ. Θανάσης Μιχαηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού ΠΚΜ καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

 

Το “ORAMA BY KENTROAMEASOTIR” αποτελεί μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με στόχο την επαγγελματική και την κοινωνική ένταξη ατόμων με νοητικές αναπηρίες του Σωματείου ΑμεΑ «Ο ΣΩΤΗΡ» με απώτερο σκοπό την άμεση ένταξη της ευάλωτης αυτής κατηγορίας ατόμων στην αγορά εργασίας.

 

Το ORAMA ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από νωρίς το πρωί και η Δανάη, η Ελεονώρα, ο Δημήτρης, ο Θοδωρής και ο Δημήτρης περιμένουν να υποδεχθούν τους πελάτες με χαμόγελο. Θα το βρείτε στην οδό Πέτρου Συνδίκα 6 στη Θεσσαλονίκη.