ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

 

 

Συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία το  πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων, ρούχων, βιβλίων κλπ. σε άπορες οικογένειες Α.με.Α που περιθάλπτονται από το φορέα μας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αριθμός των παιδιών  στα οποία παρέχουμε περίθαλψη αγγίζει πλέον τα διακόσια πενήντα  με διαρκώς αυξανόμενη τάση. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σημαντική  ιδιαίτερα στις μέρες μας, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλοί συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμη  και αυτών των βασικών ειδών διατροφής,ένδυσης κ.λ.π.  

Εμείς ως φορέας αναλάβαμε, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων  προς τα Άτομα με Αναπηρίες,  τη δράση της στήριξης των οικογένειων αυτών είτε με ίδια μέσα είτε με την υποστήριξη και έμπρακτη συμπαράσταση των συμπολιτών μας και ευγενών υποστηρικτών. Τα χαμόγελα και την ανακούφιση που  εισπράττουμε τα μεταφέρουμε εκεί που πραγματικά ανήκουν, στους συμπολίτες μας και στις  εταιρείες- υποστηρικτές μας ,οι οποίες απαντούν με χαρά και προθυμία στο καλεσμά μας σε αυτή μας την προσπάθεια. 

Σας καλούμε και εσάς να στηρίξετε τη δράση μας και να προσφέρουμε τα αυτονόητα στους συνανθρώπους μας. Τελικά όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Χώρος συγκέντρωσης προϊόντων: Καρυωτάκη 3, 54645, Θεσσαλονίκη.

Τηλ: 2310820655/ 2310820455

 

 

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA