Διαδικτυακή εκδήλωση στις 18 Νοεμβρίου 2020 – “MAKE A MELODY”

Διαδικτυακή εκδήλωση στις 18 Νοεμβρίου 2020 – “MAKE A MELODY”

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή εκδήλωση “MAKE A MELODY” που διοργανώνει ο Φορέας μας την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 στις 11:00 π.μ. με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικοθεραπείας 2020 σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Θα γίνει παρουσίαση του Τμήματος Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας «Κρουστωδοί» του Κέντρου ΑΜΕΑ «Ο ΣΩΤΗΡ» με υπεύθυνο μουσικοθεραπευτή τον κ. Λάσχο Απόστολο και έπειτα θα ακολουθήσει ομιλία της κας. Ντόρας Ψαλτοπούλου, επίκουρης καθηγήτριας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ.

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα στηρίξει με την διαδικτυακή της παρουσία τη δράση μας, στέλνοντας με τη σειρά της το μήνυμα της για τη σημασία της μουσικοθεραπείας ως θεραπευτικής μεθόδου που μπορεί να προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ την Ηλέκτρα Πετρά για τη φωτογραφία στην αφίσα.

Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση στο κανάλι του Φορέα στο You Tube :https://youtube.com/user/kentroameasotir

 

 

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA