2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΧΟΡΟΥ Α.ΜΕ.Α ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 23 & 24 ΜΑΪΟΥ 2015

Στη 2η Πανελλήνια συνάντηση ομάδων χορού Α.με.Α και μεικτών ομάδων θα συμμετάσχουν τα τμήματα χοροθεραπείας και μουσικοθεραπείας  του Κέντρου μας στις 23 & 24 Μαϊου 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε, όπως και πέρυσι, ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος "Δρυάδες εν πλω" υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση. 

Η παρουσίαση των τμημάτων του φορέα μας θα γίνει την Κυριακή, 24 Μαϊου 2015, ώρα 10:30. 

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Δαμάσκου Νατάσσα, ψυχολόγο - χοροθεραπεύτρια του φορέα μας για την οργάνωση της παρουσίασης και της αποστολής, την κα. Κασελούρη Αναστασία, νοσηλεύτρια και την κα. Μαυρουδή Λαμπρινή, φυσικοθεραπεύτρια για τη συμμετοχή τους στην ομάδα χοροθεραπείας, καθώς επίσης και τους μουσικούς- μουσικοθεραπευτές κ. Λάσχο Αποστόλη και κ. Μέγγο Χριστόδουλο για την μουσική επένδυση των χορογραφιών και συμμετοχή τους. 

Οι εργασίες της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού Α.με.Α θα μεταδίζονται ζωντανά με livestreaming στην παρακάτω διεύθυνση:

www.ikarditsa.gr/2η-πανελλήνια-συνάντηση-ομάδων-χορού-α

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αποστολή μας και σε όλους τους συμμετέχοντες φορείς. 

Καλή δύναμη και καλή διεξαγωγή στις εργασίες. 

 

Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ» | Τηλ.: 2310 820 655 & 2310 820 455 | info@kentroameasotir.gr
ESPA